Masełko dyniowe

z witaminą D3 + K2

Składniki

 

Sposób przyrządzenia

Figi naciąć od góry na krzyż, w nacięty środek powkładać pokrojoną w kostkę fetę oraz orzechy włoskie. Dodać zioła, doprawić solą, pieprzem, skropić łyżką oliwy i wstawić do piekarnika. Piec przez około 7 minut. Na talerzu rozłożyć liście sałaty, dodać pieczywo i pieczone figi. Wymieszać oliwę z miodem, sokiem z cytryny, solą, pieprzem i Magnezem FORTE z witaminami marki Vitter Pure®. Powstałym dressingiem polać sałatkę. Smacznego!

Niezbędny produkt

Witamina D3 + K2 marki Vitter Pure® to suplement diety zawierający w swoim składzie naturalną witaminę K pozyskiwaną z fermentacji nasion soi wolnej od GMO (natto) w formie MK-7 oraz naturalną witaminę D pochodzącą z lanoliny. Witaminy D i K pomagają w utrzymaniu zdrowych kości, a witamina D przyczynia się dodatkowo do prawidłowego funkcjonowania mięśni i układu odpornościowego.
Dodaj do koszyka Zobacz